HTML

Handicap People

még nem tudom

Friss topikok

Archívum

2010.02.14. 19:16 :: szabo82

A Deadline Hollywood értesülései szerint a Lionsgate a jogok birtokában vissza akar menni a sztori alapjaihoz, és újból szeretné építeni a Terminátor-legendát, sőt a látvány helyett inkább az érzelmekre helyezné a hangsúlyt, míg a legutóbbi Terminátor-film nemzetközi forgalmazását is végző Sony inkább folytatná a negyedik részben megkezdett posztapokaliptikus víziót.

A Terminátor 4 világszerte 380 millió dolláros bevételt hozott, ami a 200 millió dolláros teljes költségvetéshez képest jó eredmény, a jogokat birtokló Halycon Co mégis csődvédelmet volt kénytelen kérni az elégedetlen hitelezők rohama miatt. (Iparági pletykák szerint többek közt azért, mert túl sokat, körülbelül 150 milliót költöttek promócióra)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hape.blog.hu/api/trackback/id/tr291758108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása